Albert Castellanos Maduell

(Sant Andreu del Palomar – Barcelona, 12 de novembre del 1978). Llicenciat en Economia per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Màster en Economia Pública per la Universitat de York (University of York – England) i Mestratge en Funció Directiva (EAPC).

He desenvolupat diverses responsabilitats de gestió públiques (a ACCIO i a l’AGAUR), així com tasques de gestió a l’àmbit universitari (UB), que fins ara he compatibilitzat amb la docència en economia (UPF) i les meves altres passions, on la política hi ocupa un lloc molt destacat. A la legislatura anterior vaig ocupar la Direcció General de Promoció Econòmica, Competència i Regulació al Govern de la Generalitat, i actualment exerceixo de Secretari General del departament de la Vicepresidència, i d’Economia i Hisenda.

Procuro que tot plegat també sigui compatible amb la lectura de ficció (Goodreads), sortir a córrer i fer exercici i, sobretot, amb estar prou temps amb la gent que m’estimo. Un equilibri que no és gens fàcil però que convé mai no perdre de vista.

Intento qüestionar-m’ho una mica tot cada dia i anar buscant noves preguntes a mesura que trobo algunes respostes, sempre ‘preocupat…per alguna cosa‘. Procuro esforçar-me a merèixer la confiança de la gent que m’envolta i a fer confiança a tothom. Prefereixo conèixer a la gent més que no jutjar-la, ja que sol ser l’actitud de la gent que més admiro.

Pots consultar la versió més actualitzada (agost 2017) del meu CV en anglès.