Fa pocs dies que he decidit que deixo ACC1Ó, el lloc en el que he treballat els últims 2 anys, per començar a treballar en un nou projecte. No ha estat una decisió fàcil, tot i que la decisió la tenia força clara des del mateix moment que em van fer la proposta. Hi penses, ho reflexiones, medites… però per a mi el que compta més és aquella veueta interior que et diu el que has de fer.

Suposo que a la vida s’han de saber escollir els tempos. Saber quan és el moment de fer un canvi. I sens dubte és aquest. Estic molt satisfet d’haver participat en el procés de creació d’ACC1Ó. Hi he deixat moltes hores de la meva vida, molta il·lusió, molt d’esforç i molta passió. També angoixes i madecaps, inevitables per algú ‘sempre preocupat per alguna cosa’. Satisfet d’haver-hi deixat moltes coses i que això hagi ajudat a donar els seus fruits. Què és la vida si no la pots viure amb passió ?

Hi penso i hi ha coses que probablement es podrien haver fet millor, situacions que hauria pogut enfocar d’una altra manera o resultats que no sempre són els que esperaves. No hi ha res perfecte. Però el projecte ha tirat endavant quan molts pocs eren els que hi crèiem fa 2 anys. I per si sol això ja omple, què voleu que us digui.

D’ACC1Ó em quedo amb la il·lusió. Les moltes persones que, a part de ser grans professionals, els costa poc il·lusionar-se amb la seva feina, se senten contents de treballar cada dia pel seu país. A molts els hi sonarà massa patriòtic, però no deixa de ser veritat. I, quan penso en aquesta gent, m’indigna sentir frases simplistes de l’estil ‘tothom passa de tot’ o ‘no podem esperar res del Govern’. A mi aquesta gent m’omple d’esperança en les moltes coses que es poden fer i les moltes coses que són possibles…

Però ara comença una nova etapa. Recarregar forces per un nou projecte que sens dubte no serà fàcil però que té la virtut de tornar-me a posar a prova. I, per molt respecte que em faci, això em posa a 100!